Geçtiğimiz günlerde DEVA Partisine katılan Anayasa Mahkemesi eski üyesi Celal Mümtaz Akıncı DEVA Partisi Afyonkarahisar İl başkanlığında İl Başkanı Kadir Daylık , Teşkilat İşleri Başkanı Hasan Er, Seçim işleri Başkanı Selçuk Altıntuğ, İl Kurumsal İletişim Başkanı Nevzat Arslan’ı İl Başkanlığında ziyaret etti.

 

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU YAPTI

 

Anayasa Mahkemesi eski üyesi Celal Mümtaz Akıncı “Bulunduğumuz dönemde birlik beraberliğin çok önemli olduğunu bu günlerde mutlaka birlik ve beraberlik içinde çalışmalar yapmamız gereklidir. Ortak akılla, istişare ile ülkemizde çözülemeyecek sorunların olmadığını biliyoruz. DEVA Partisi İl yönetiminin de genç arkadaşlardan oluşmuş olması güzel bir görüntü. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

 

SİZLERİ ARAMIZDA GÖRMEK BİZLER İÇİN BÜYÜK BİR ONUR

 

İl Başkanı Kadir Daylık ise yaptığı konuşmada,  “Ülkemizin içinde bulunduğu kötü durumu gayet iyi görüyor ve yorumluyoruz. Halkımızla iç içe çalışmalar yapıyoruz. DEVA Partisi olarak çözüm yollarını hep birlikte, birlik ve  beraberlik içinde arıyoruz ve çözümler üretiyoruz. Bizler DEVA Partinin üyeleri olarak kendimize meşgale arayan bireyler değiliz. İşler vaziyetteki demokraside bizlerde siyaset yapalım, parti kuralım türünde siyasal sürecin aktörleri de değiliz. Zaruriyet karşısında duruma kayıtsız kalmayan insanlarız. Bu süreçte sizleri de aramızda görmek bizler için büyük bir onur bizlere güç verdiniz” dedi.


Akıncı DEVA Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti

Akıncı DEVA Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti