AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Anayasa Komisyon Başkanvekili Av. Ali Özkaya, AK Parti'nin 18 yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Özkaya yayınlamış olduğu yazılı mesajında, ''Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Afyonkarahisar’da kurulan AK Partimiz, 3 Kasım 2002’de iktidar olduğu günden bu yana milletimizin derdiyle dertlenmiş, sadece Ülkemizde değil tüm dünyada mazlumların umudu olmuştur.

18 yıllık iktidarında yatırım, kalkınma ve adalet konularında tarihi adımları atmış ve Ülkemize Cumhuriyet tarihi boyunca yapılamayanları yaparak milletimizin gönlünde ebedi bir yer edinmiştir.
Başta ulaşım, sağlık, eğitim, adalet ve ekonomi alanlarında Ülkemizi geldiği noktanın çok daha ilerisine taşımayı başaran Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde AK Partimiz bugün  2023 hedeflerine emin adımlarla götürmektedir.
AK Parti kadroları ve Genel Başkanımız tarafından büyük bir öneme sahip olan ilimizin partimiz ile 2023, 2053, 2071 hedeflerine hazır olduğunu bilmek, böyle kadim bir şehre Ak Parti çatısı altında hizmet etmekte bizler için ayrı bir onur kaynadığıdır.
Bu duygu ve düşünceler ile AK İktidarın 18. Yıl dönümünü tebrik ediyor, Milletimizle el ele başladığı millete hizmet yolculuğunda muvaffakiyetler diliyor, Aziz milletimize sağlık ve esenliklerle nice Ak yıllar temenni ediyorum'' ifadelerine yer verdi. 


AK Parti’nin İktidar Oluşunun 18.Yıl Dönümü Mesajı

AK Parti’nin İktidar Oluşunun 18.Yıl Dönümü Mesajı