AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Cengiz Saglam, 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi nedeniyle bir mesaj yayınladı.

18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 108. Yıldönümü büyük bir onurla kutladıklarını söyleyen AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Cengiz Saglam; “18 Mart tarihi kahraman ecdadımızın, hiçbir ordu ve hiçbir silahın vatan sevgisinden güçlü olamayacağı gerçeğini yedi düvele gösterdiği bir gündür.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Cengiz Saglam yazılı olarak yayınladığı mesajında, "Çanakkale Zaferi, milletimizin kaderini ve dünya tarihinin akışını değiştiren, elindeki çok kısıtlı imkanlara rağmen dünyanın bütün ordularının birleşerek topyekûn saldırdıkları bir savaşta yaptığımız varoluş mücadelesidir. 106 yıl önce bugün "Çanakkale Geçilmez" dedirten kahramanlarımız, vatana sahip çıkma ve özgür yaşama kararlılığımızı güçlü bir inançla ortaya koymuş, tüm dünyada bu milletin var oluş iradesinin yıkılamayacağını kanıtlamıştır. Bu yüzden Çanakkale Zaferi, sadece geçmişimizin bir aziz hatırası olarak değil, geleceğe yürüyüşümüzün de en güçlü ilham kaynaklarından biri olmaya devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle Çanakkale Zaferimizin yıldönümünde, bu vatanı tertemiz kanlarıyla bizlere emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmet, şükran, minnet ve saygıyla yâd ediyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun" dedi. 


AK Partili Milletvekili Aday Adayı Cengiz Saglam'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

AK Partili Milletvekili Aday Adayı Cengiz Saglam'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı