AK Parti Şuhut İl Genel Meclisi Üyeleri İnşaat Mühendisi Ali Diren, Mahmut Akkaya, Hüseyin Akalın, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz, Karaadilli Belediye Başkan Adayı Mesut Ulusoy ve yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Karacaören, İcikli ve Bozan köylerini ziyaret ederek köy sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi.

AK Parti Şuhut İGM Adayları İnş. Müh. Ali Diren, Mahmut Akkaya Hüseyin Akalın, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yaşar ve yönetim kurulu üyeleri 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Karacaören, İcikli ve Bozan köylerini ziyaret ederek köy sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Gece gündüz demeden çalışmalarını sürdüren AK Parti Şuhut heyeti, köy sakinleri ile bir araya gelip kahve,ve meydanlarda samimi bir ortamda hasbihal ederek gündemle ilgili fikir alışverişlerinde bulundu. 

Köy sakinleri köylerindeki sorunları iletirken, AK Parti Şuhut İGM Adayları İnş. Müh. Ali Diren, Mahmut Akkaya ve Hüseyin Akalın ile birlikte AK Parti heyeti ise sorunlarına merhem olup köylerimiz için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade etti. Ayrıca köy ziyaretlerinde köy sakinlerinin AK Partili İGM Üyesi adaylarına olan ilgi ve sevgileri gözlerden kaçmadı.

Ziyaretler günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Haber Merkezi: Recep Dikici


AK Partili İGM'ler Sahanın Tozunu Attırıyor

AK Partili İGM'ler Sahanın Tozunu Attırıyor