AK Parti Bursa Milletvekili Av. Osman Mesten,  Afyonkarahisar 2023 Şehir Buluşmaları kapsamında Şuhut ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.


AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten'e ziyaretleri esnasında, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti Şuhut İlçe Başkan Vekili Harun Korkmaz, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yaşar, İl Genel Meclisi Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir, AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak, AK Parti Afyonkarahisar il koordinatörleri, teşkilat üyeleri ile birlikte Partili üyeler eşlik etti.

2023'E DOĞRU ŞEHİR BULUŞMALARI SEMİNERİ DÜZENLENDİ
AK Parti Bursa Milletvekili Avukat Osman Mesten'in katılımları ile AK Parti Şuhut ilçe heyetine 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları semineri verildi. Milletvekili Mesten, teşkilat ile ilgili tecrübelerini anlattı. Akabinde 2023 seçimlerinde çalışma konuları ele alınarak konular ile ilgili fikir alışverişlerinde bulunuldu. Seminer günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.


AK Parti Bursa Milletvekili Av. Osman Mesten, 2023'e Doğru Şehir Buluşmaları Seminerinin ardından esnaf ziyaretinde bulundu. Şuhut'lu esnaflar ile bir araya gelen Milletvekili Mesten esnaflara hayırlı işler dileyerek istek ve taleplerini dinledi. İlçenin yöresel sucukları ile fotoğraf çektiren Mesten, şuhutlu esnafların sıcakkanlılığına dikkat çekti. Esnaf ziyaretinin ardından bir takım ziyaretlerde bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Osman Mesten, Şuhut Postası Dijital Web Gazetesini ziyaret etti. Şuhut Postası İmtiyaz Sahibi Recep Dikici ile bir süre hasbihal eden Milletvekili Mesten ve AK Parti heyeti misafirperverliğinden dolayı Gazeteci Dikici'ye teşekkürlerni iletti. Gazeteci Dikici tarafından Milletvekili Mesten'e Şuhut Belediye Hisarspor'un yeşil beyazlı boyun atkısı hediye edildi. Milletvekili Mesten Şuhut Postası'nı ziyaretinin ardındani lçeden ayrıldı.


AK Partili Bursa Milletvekili Mesten"den Şuhut Çıkarması

AK Partili Bursa Milletvekili Mesten"den Şuhut Çıkarması