AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları çercevesinde Şuhut Canlı Hayvan Borsası'nı ziyaret ederek küçükbaş ve büyükbaş hayvan üreticileriilerinin istek ve taleplerini dinledi.
 

AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu'na ziyaretleri esnasında AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yaşar, AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice AK, AK Parti Afyonkarahisar İl Genel Meclisi Üyesi Umut Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte partililer eşlik etti. Canlı Hayvan Borsasında küçükbaş ve büyükbaş hayvan üreticilerinin yoğun ilgisiyle karşılanan AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu, geçimini hayvancılıkla sağlayan, besici vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi. 


Sorun ve talepleri tek tek dinleyen AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu, "Hayvancılıkla geçimini sağlayan tüm vatandaşların taleplerini dinleyeceklerini, istişare edeceklerini belirterek, hayvan pazarı ilçemiz ekonomisi açısından çok önemli bir pazar, bölgesinde en büyük hayvan pazarı. Bizleri ilgi ve alakayla karşılayan küçükbaş ve büyükbaş hayvan üreticilerimize gönülden teşekkür ediyorum. Allah bereketli işler nasip etsin inşallah " dedi. 
 

Şuhut Postası Haber Merkezi


AK Partili Başkan Adayı Eroğludan Canlı Hayvan Borsasına Ziyaret

AK Partili Başkan Adayı Eroğludan Canlı Hayvan Borsasına Ziyaret