Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde her ilde olduğu gibi Şuhut ilçesinde de Berat Kandili’nde vatandaşlar camilere akın etti. AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu Berat Kandili proğramına katıldı.

Berat Kandili Türkiye’nin dört bir yerinde idrak edilirken, Afyonkarahisar’ın Şuhut ilçesinde de Büyük Cami ve camilerde idrak edildi.

Ulu Cami (Büyük Cami)'de düzenlenen Berat Kandili programına, AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Camileri tıklım tıklım dolduran Şuhutlu vatandaşlar, namaz kılacak yer bulamayınca dışarıda bulunan mekanda ibadet etti. Berat Kandili ilçemiz Büyük Camide ilçe imamları tarafından Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve ilahileriyle devam ederken, imam hatiplerin söyledikleri ilahiler cami cemaatine duygu dolu anlar yaşattı. Ayrıca Berat Kandiline gelen vatandaşlara ikramda bulunuldu. AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu kandil programının ardından cami cemaatinin kandilini kutlayarak vatandaşlarla bir süre hasbihal etti. Eroğluna hasbihal esnasında oldukça yoğun ilgi gösterildi.

Haber: Recep Dikici


AK Partili Başkan Adayı Eroğlu Berat Kandili Programına Katıldı

AK Partili Başkan Adayı Eroğlu Berat Kandili Programına Katıldı