AK Parti Şuhut İlçe Teşkilatı, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresine katılarak destek verdi.

AK Parti'de 7. Olağan Büyük Kongresi 81 ilden AK Parti'li üyelerinin katılımlarıyla büyük bir coşku ile gerçekleşti. AK Parti'de 7. Olağan Büyük Kongresi için Şuhut'tan teşkilat mensupları ile birlikte çok sayıda da vatandaş katıldı. Şuhut'tan yola çıkan teşkilat üyesi ve vatandaşlara HES kodu uygulaması yapıldı. Salı gününü Çarşamba’ya bağlayan gece yola çıkan otobüsler dün sabah Ankara’ya ulaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın salona girişini büyük bir coşku ile karşılayan Şuhut'lu AK Parti'liler sevgi gösterisinde bulundu.

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi'ne AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, AK Parti Şuhut İlçe  Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak ve partili üyeler katıldı. 

AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren ve AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi için yapmış olduğu yazılı açıklamalarında, ''AK Parti Şuhut İlçe Teşkilatı olarak 2023 seçimlerinin start verildiği AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi için değerli dava arkadaşlarımız ile beraber başkentimiz Ankara'ya gitmek üzere yola çıktık. Sabah erken saatlerde kongrenin yapılacağı Ankara Spor salonundan vardık. Saat 10.00'da başlayan kongremiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın salona girmesiyle büyük bir coşku ve heyecana sahne oldu. İlk günkü aşkla kongremizde desteğimizi verdik. Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti Genel Başkanlığında  yeniden Güven tazeleyen Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik ediyor muvaffakiyetler diliyorum. Milletvekilimiz Av. Ali Özkaya'da bir kez daha Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine seçilmesi dolayısıyla kendisini tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum'' sözlerine yer verdi.


AK PARTİ ŞUHUT'TAN KONGRE ÇIKARMASI

AK PARTİ ŞUHUT'TAN KONGRE ÇIKARMASI