AK Parti Şuhut İlçe Teşkilatı Afyonkarahisar Valiliği 2021 Aile Yılı projesi kapsamında ilçe genelinde evlilikte 50. yılını doldurmuş çiftleri ziyaret ederek karanfil takdim etti. 

Ziyarete, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş. Mühendisi Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak, İGM Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir, belediye meclis üyeleri ile birlikte yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Şuhut heyeti 2021 Yılı Aile Yılı projesi kapsamında 50. yıl ve üzeri evliliklerini sürdüren çiftleri ziyaret ederek hediye ve karanfil takdim etti. Ziyarette 50. yılını doldurmuş ve üzeri evliliklerini sürdüren mutlu çiftler AK Parti Şuhut İlçe Teşkilatı heyetine ziyaretleri dolayısıyla bir hayli mutluluk duyduklarını belirtti. AK Parti heyeti ziyaretleri esnasında 50. yıl ve üzeri evliliklerini sürdüren çiftlerle bir süre hoş bir ortamda hasbihal ederek mutlu evliliğin sırlarını sordular. 

AK Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş. Mühendisi Ali Diren Resmi Facebook Hesabından yayınladığı açıklamalarında, ''2021 Aile Yılı kapsamında 50 yıl ve üzeri yıldır evliliğini sürdüren değerli büyüklerimizi belediye başkanımız kadın ve gençlik Kollari başkanlarımız İl Genel Meclisi Üyelerimiz yönetim kurulu ve belediye meclisi temsilcilerimiz İle ziyaret edip hediye ve karanfil takdim ettik...

Aile; toplumun temel taşı, hayatın dengesi, ayakta kalabilmenin en önemli vesilesi, ağır bir yük olan kulluk vazifesinin paylaşılması, nesillerin devamiyetinin sebebi, huzurun temini, gelen her türlü saldırılara karşı giyilen bir zırh, inanan insanların yüreğindeki en büyük hasret olan cennetin dünyadaki bir yansıması'' ifadelerine yer verdi. 

Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ise Resmi Facebook hesabından yaptığı açıklamalarda, ''

Yüzünüzdeki tebessüme kurban oluruz. Sayın Bakanımız Prof.Dr.Veysel Eroğlu'nun Fikir Babalığını yapıp Afyonkarahisar Valiliği tarafından ilan edilen 2021 Aile Yılı çalışmalarımız devam ediyor. Evlilikte en az 50 yılını dolduran muhterem çiftlerimizi Ak Parti Şuhut heyeti olarak ziyaret ettik. Daha Nice 50 Yıllara'' ifadelerine yer verdi. 

 

 

 

 


AK Parti Şuhut'tan 50. Yılını Dolduran Çiftlere Anlamlı Ziyaret

AK Parti Şuhut'tan 50. Yılını Dolduran Çiftlere Anlamlı Ziyaret