Adalet ve Kalkınma Partisi Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak öncülüğünde Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısını İl Koordinatörü Hilal Büyükben ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Çöte'nin katılımlarıyla gerçekleşti.

AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığı Binasında yapılan Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı, AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak başkanlığında yapıldı. Toplantıda, seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak toplantıda yaptığı konuşmada, "İl Koordinatörümüz Hilal Büyükben, İl Yönetim Kurulu Üyesi Dilek Çöte ve yönetim kurulu üyelerimizin katılımlarıyla haftalık yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. Kadın Kolları olarak yerel seçimler kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz. İl koordinatörümüz Hilal Büyükben, İl Yönetim Kurulu Üyemiz Dilek Çöte ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte yerel seçim sürecini ele alarak değerlendirmelerde bulunduk. Toplantımız hayırlara vesile olsun inşallah" diyerek sözlerini sonlandırdı.


AK Parti Şuhut Kadın Kolları Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

AK Parti Şuhut Kadın Kolları Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı