AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Ethem Karahan seçim çalışmaları kapsamında ilçe teşkilat ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Aday Adayı Karahan Ak Parti Şuhut ilçe Başkanlığını ziyaret ederek Başkan Harun Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 


 

Afyonkarahisar'da gençlerin sesi olan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı  Ethem Karahan, seçim çalışmalarında kapsamında AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti. Karahan Başkan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre hasbihal ederek akabinde seçim çalışmaları ile ilgili fikir alışverişlerinde bulundu. Şuhut'un yetiştirdiği gençliğin sesi olan Karahan, "Allah razı olsun bizi bugün bağrına bastınız bizleri burada kabul ettiniz. Hepinizin emeği çok inşallah Rabbim hep birlikte güzel işler yapmayı nasip eder. Sağ olun var olun Allah'a emanet olun. Bugüne kadar davamıza ve teskilatımıza hizmet vermiş ilçe başkanlarımıza gönülden teşekkürlerimi iletiyorum" dedi. 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı olan Ethem Karahan, misafirperverliklerinden dolayı Ak Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletirken, Başkan Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleri ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 
Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 


AK Parti Şuhut İlçe Teşkilatından Karahan'a Yoğun İlgi

AK Parti Şuhut İlçe Teşkilatından Karahan'a Yoğun İlgi