Ak Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları, Başkan Sabri Yaşar Başkanlığında 6 Temmuz tarihinde genel seçimlerin ardından ilk gençlik kolları haftalık ilçe yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya katılan üyeler, birlik ve beraberlik ruhuyla bir araya gelerek önemli konuları ele aldı.

Genel seçimlerde aslan payı olan ilçe gençlik kollarının gerek sandıkta gerek sahada üstün özveri ve gayretle çalıştığını belirten AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yaşar konuyla ilgili açıklamalarında, "Genel seçimlerden sonra ilk Gençlik Kolları Olağan Haftalık İl Yürütme ve Yönetim Kurulu toplantılarımızı yol arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ile gerçekleştirdik. 

Biz birlik ve beraberlik içinde geleceğe yürüyeceğiz, üstlendiğimiz görevlerde en iyisini yapmanın gayreti içerisinde olacağız. Genel seçimlerde bütün sandıklarda gençlik kollarımızdan bir heyet bulundu. Bu mekanizmanın en önemli dişlisi gençlik kollarıdır. Sahanın dinamizmine ve enerjisine her zaman hakimdik. Şuna gönülden inanıyorum ki gelecekte ki seçimde de bu katlanarak devam edecektir. Sözlerime, 'Gençliği olmayan gençliğe hakim olmayan her oluşum hezimete uğramaya mahkumdur.' ifadeleriyle son veriyorum" dedi.


AK Parti Şuhut Gençliginden Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı

AK Parti Şuhut Gençliginden Haftalık Yönetim Kurulu Toplantısı