AK Parti Heyetinden Suriye’de Yaralanan Askerimizin Ailesine Ziyaret

AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli ve İl Genel Meclisi Üyeleri Umut Eroğlu ve Gültekin Özdemir’den oluşan heyet Suriye’de Fırat Kalkanı Harekâtında yaralanan Şuhut’lu askerimiz Ahmet Karakuş’un ailesini ziyaret etti.

AK Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş. Mühendisi Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli ve İGM Üyeleri Umut Eroğlu ve Gültekin Özdemir’den oluşan AK Parti heyeti Suriye Fırat Kalkanında yaralanan Ortapınar Köyü nüfusuna kayıtlı olan Ahmet Karakuş’un ailesini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Yaralı askerimizin ailesi AK Parti Şuhut heyetine ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken AK Parti heyeti ise misafirperverliklerinden dolayı yaralı askerimizin ailesine teşekkürlerini ifade etti.

MİLLETVEKİLİ EROĞLU’DAN YARALI ASKERİN AİLESİNE GEÇMİŞ OLSUN TELEFONU

Ziyarette Orman ve Su İşleri Eski Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu Fırat Kalkanı Harekâtında yaralanan yaralı askerimizin ailesine telefonla bağlanarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretin sonunda ise AK Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş. Müh. Ali Diren ve Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt tarafından yaralı askerimizin ailesine Türk Bayrağımız ve Kur’an-ı Kerim takdim edildi.


AK Parti Heyetinden Suriye’de Yaralanan Askerimizin Ailesine Ziyaret

AK Parti Heyetinden Suriye’de Yaralanan Askerimizin Ailesine Ziyaret