AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve İGM Üyesi Umut Eroğlu, Şuhut Kaymakamlığı'na atanan Lokman Düzgün'ü ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler.

2021-2022 Yılı Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Şuhut Kaymakamlığı'na atanan Lokman Düzgün'e AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Şuhut İGM Üyesi Umut Eroğlu hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve Şuhut İGM Üyesi Umut Eroğlu, kaymakamlık makamında gerçekleşen ziyarette, Şuhut ile ilgili genel bilgileri aktardılar. Başkan Diren, Başkan Bozkurt ve İGM Üyesi Eroğlu Kaymakam Düzgün ile bir süre hasbihal ederek ilçe gündemini değerlendirdi. Kaymakam Düzgün ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt ve İGM Üyesi Umut Eroğlu ise misafirperverliklerinden dolayı Kaymakam Düzgün'e teşekkürlerini iletti.

Ziyaret sonunda AK Parti Şuhut heyeti tarafından Şuhut Kaymakamlığı'na atanan Lokman Düzgün'e "Şuhut" isimli tarihi kitabı hediye etti.

Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Haber: Recep Dikici


AK Parti Heyetinden Kaymakam Düzgüne Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Heyetinden Kaymakam Düzgüne Hayırlı Olsun Ziyareti