AK Parti heyeti “Yaşlılar Haftası” dolayısıyla şehrimizde yaşayan yaşlılarımızın evlerine giderek istek ve önerilerini sordu, hediye takdim ettiler. Yaşlılarımızın hayır duaları ile karşılanan AK Parti heyeti “Yaşlılara sahip çıkmayı geleceğe sahip çıkmak olarak görüyoruz” mesajı verdi. 

AK Parti İl Sosyal Politikalar Başkanı Sultan Betül Erişen, il yönetim kurulu üyesi ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi (YKM) Başkanı Ali Akçasu, Merkez İlçe yönetim kurulu üyeleri YKM Başkanı Ahmet Yağdıran ve Hüseyin Demirkan ile birlikte yaşlılar haftası dolayısıyla çok sayıda yaşlı vatandaşımızı mahallelerde tek tek evlerine giderek ziyaret ettiler. Hükümetin yaşlılar ile ilgili politikalarını ve duruşunu anlatan heyet yaşlı vatandaşlarımıza hediye takdim etti. 

“Yaşlılara sahip çıkmayı geleceğe sahip çıkmak olarak görüyoruz”

Burada konuşan İl Başkan Yardımcısı ve İl Sosyal Politikalar Başkanı Sultan Betül Erişen “AK Parti hükümetler ile birlikte medeniyet ve kültür değerlerimizin nesillerden nesillere aktarılmasını sağlayan yaşlılarımızı biz hiçbir zaman yalnız bırakmadık. Çünkü yaşlılarımıza sahip çıkmayı aynı zamanda geleceğe sahip çıkmak olarak görüyoruz. Bu kapsamda kıymetli çınarlarımız ve kültür hazinelerimiz olan yaşlılarımıza risk grubunda oldukları için pandemi nedeniyle aşı konusunda öncelikli grup olarak tanımladık ve aşılama süreci de evlerine gidilerek gerçekleştirildi. Elbette bunu yeterli görmeyen hükümetimiz yaşlı bakım kuruluşlarımıza yaşlılarımızın takibi ve bakımı için mevcut kapasiteyi artırma uygulamalarını hayata geçirdi. Pandemi döneminde sözde medeni Avrupa’da yaşlılar evlerine terk edilip ölmeleri beklenirken biz ise onlara daha fazla nasıl kol kanat gerebiliriz telaşına düştük” dedi. 

“Yaşlılarımız Cumhurbaşkanımıza hayır duası ediyor”

Erişen, “Biz de kapısını çaldığımız her yaşlının ihtiyaç ve taleplerini karşılamaya yönelik destek olma yönünde fikrimizi beyan ettiğimizde, kendileri bize hükümetimizin ciddi anlamda destek verdiğini ve kesinlikle hiçbir ihtiyaçlarının olmadığını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler. Yaşlılarımız Cumhurbaşkanımıza hayır duaları ediyor. Biz AK Parti hükümetlerinin şehirlerdeki neferleri olarak hiç biz yaşlımızı, hiçbir engellimizi kendi başına bırakmadık bırakmayacağız. Hükümetimizin bu konudaki destekleri artarak çoğalacak” ifadelerine yer verdi. 


AK Parti heyeti yaşlıları unutmuyor

AK Parti heyeti yaşlıları unutmuyor