Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu, İGM Adayları İnş. Müh. Ali Diren, Mahmut Akkaya ve Hüseyin Akalın, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz ve teşkilat üyesi adayları ilçe ve köy gezileriyle rekora koşuyor. Bugün ki ziyaretlerine Atlıhisar ve Anayurt köyleri ile devam eden adaylara köy sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu ve Şuhut İl Genel Meclisi Üyesi Adayları İnş. Müh. Ali Diren, Mahmut Akkaya, Hüseyin Akalın 31 Mart Mahalli Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Şuhut ilçemize bağlı Atlıhisar ve Anayurt köylerini ziyaret ederek köy sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Doğal bir ortamda köy sakinleri ile buluşan AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu, İGM Adayları İnş. Müh. Ali Diren, Mahmut Akkaya, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Harun Korkmaz ve teşkilat üyeleri bir süre hasbihal ederek köy sakinlerinin istek ve taleplerini not aldı.

Atlıhisar ve Anayurt köylerinin “MARKA KÖYLER” arasına girmesi için gece gündüz demeden çalışacaklarını ifade eden AK Parti Şuhut Belediye Başkan Adayı İbrahim Eroğlu ve İGM Adayları İnş . Müh. Ali Diren, Mahmut Akkaya ve Hüseyin Akalın, “2024 Hedefi doğrultusunda ülkenin kalkınmasının illerin kalkınması ile doğru orantılı tezahür ettiğini bu sebeple de Şuhut ve köylerininde kalkınması ve marka köy olması için büyük çaba göstereceklerini” söylediler. Soru cevap şeklinde devam eden ziyaretler günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

Şuhut Postası Haber Merkezi


AK Parti Heyeti Atlıhisar ve Anayurt Köylerine Çıkarma Yaptı

AK Parti Heyeti Atlıhisar ve Annayurt Köylerine Çıkarma Yaptı