AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Fatma Kıratlı, ziyaretleri kapsamında Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulundu.

Ziyarette AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Kıratlı'ya, AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. MKYK Üyesi Kıratlı, ilk ziyaretini AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başladı. Kıratlı, Başkan Ak ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek akabinde teşkilat çalışmaları ile ilgili bilgileri aldı. AK Parti Şuhut İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından AK Parti Şuhut İlçe Başkanı İnşaat Mühendisi Ali Diren ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret eden MKYK Üyesi Kıratlı Başkan Diren ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre hasbihal ederek teşkilat çalışmalarında başarılar diledi.

Teşkilat ziyaretlerinin ardından Toplantı Salonunda özverili bir toplantı yaparak ziyaretlerine Şuhut Belediye Başkan Vekili Hüseyin Akalın'ı makamda ziyaret eden AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Fatma Kıratlı başkan vekili Akalın ile birlikte belediye çalışmaları ile ilgili fikir alışverişlerinde bulundu. Akabinde günün hatırası olarak fotoğraf çektiren Kıratlı'ya Başkan Vekili Akalın tarafından Şuhut isimli kitap hediye edildi. Kıratlı ziyaretlerine Şuhut Kadın Kültür Evi, Şuhut Keşkek Evi, Atatürk Evi (Hacı Veli Konağı), Şuhut'lu Şehitler ve Gaziler Hatıra Merkezi'ni ziyaret ederek ziyaretlerine devam etti. Ayrıca Şehit İbrahim Imış'ın ailesini ziyaret eden MKYK Üyesi Kıratlı ve kadın kolları heyeti şehidimizin eşi Yasemin Imış'ın eşi Yasemin Imış ve çocukları ile samimi bir ortamda bir süre hasbihal etti. Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 
AK Parti Afyonkarahisar İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk ve AK Parti Şuhut İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Ak ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, MKYK Üyesi Fatma Kıratlı ise misafirperverliklerinden dolayı Şuhut heyetine teşekkürlerini iletti. 

 


AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Kıratlı'dan Şuhut Çıkarması

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Kıratlı'dan Şuhut Çıkarması