Atlı Spor Kulübü'nde düzenlenen AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 88. İl Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Şuhut ilçe teşkilatından yoğun bir katılım gerçekleşti. 

Atlı Spor Kulübü Toplantı Salonunda düzenlenen AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 88. İl Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş. Müh. Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Kebeli, İGM Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve partili üyeler katıldı. 

 

Toplantının ilk konuşmasını AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay yaptı. Uluçay, Türkiye’nin maruz kaldığı saldırılara dikkat çekerek şöyle dedi; Bugün Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi asla geri adım atmayacağız. Çünkü biz Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları olarak onunla birlikte 10 büyükelçi ve onlara biat eden içerideki işbirlikçilerine karşı taarruzdayız. Herkesin malumu olduğu üzere bu işbirlikçiler Suriye – Irak teskeresine terör örgütlerine destek vermek için red oyu verdiler. Evet, bugün onlar PKK terör örgütünün siyasi kanadına biat ettiler, emir eri oldular ve boyun eğdiler. Bu red kararlarının ABD Başkanı Biden’in kongreye gönderdiği “TSK’nın Suriye’deki varlığı tehdit” mektubundan sonra gelmesi de ayrı bir rezilliktir, okyanus ötesine selam çakmadır. Oysa bu tezkere 2019’daki teskerenin aynısıydı. Peki iki yılda ne değişti de o zaman evet dediğinize bugün hayır diyerek 180 derece döndünüz? Hani siz Atatürk’ün h Kemal’in itlerisiniz diyenlere niye boyun eğdiniz? Ne değişti de HDP’nin askerleri oldunuz? sözlerine yer verdi. 

 


AK PARTİ AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANLIĞI 88. İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA ŞUHUT İLÇE TEŞKİLATINDAN YOĞUN KATILIM

AK PARTİ AFYONKARAHİSAR İL BAŞKANLIĞI 88. İL DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISINA ŞUHUT İLÇE TEŞKİLATINDAN YOĞUN KATILIM