AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yaşar, Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısını AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan'ın katılımıyla gerçekleştirdi. 
 

AK Parti Şuhut İlçe Başkanlığı binasında gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sabri Yaşar'ın yanı sıra AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte k Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri katılım sağladı. Başkan Ethem Karahan geçtiğimiz haftalarda Şuhut İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı'na atanan Sabri Yaşar'a hayırlı uğurlu olsun temennilerini ileterek görevinde başarılar diledi. 

Samimi bir ortamda gerçekleşen haftalık yönetim kurulu toplantısı, tanışma merasimi ile devam etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili fikir alışverişleri ile devam eden toplantı istek ve taleplerin alınması ile sürdü. 
AK Parti Afyonkarahisar İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan haftalık Yönetim Kurulu toplantısında yapmış olduğu konuşmalarında, "Güçlü teşkilatlarımızın olduğu bazı ilçelerimiz var. Hep birlikte ekip olarak Şuhut'ta sizler, Sandıklı'da Sandıklı'daki arkadaşlar, Bolvadin'de Bolvadin'de ki arkadaşlar Afyon'da bizler. Biz ne kadar çok çalışırsak mücadele edersek inşallah Cumhurbaşkanımızın alnını da o kadar AK ederiz. Elimizi de o kadar güçlendiririz. Önümüz kritik bir süreç hakikaten Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi. Seçim tarihi ile alakalı da Allah'tan mani çıkmazsa 14 Mayıs 2023. 14 Mayıs 2023 tarihinde Cumhuriyet tarihi 100 yıllık Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimine gireceğiz" dedi. 
Toplantı günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

 

 


AK Gençlik Şuhut Başkan Yaşar Döneminin İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı

AK Gençlik Şuhut Başkan Yaşar Döneminin İlk Yönetim Kurulu Toplantısını Yaptı