Afyonkarahisar Ak Parti İl yönetim Kurulu Üyesi ve Engelli Korrdinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Ali Tekik ve beraberindeki heyet, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kapsamında, MS Hastaları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

  Başkan Tekik, ziyaretinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle,çok sayıda Engelli derneğini ve başkanlarını ziyaret ettiklerini belirterek, onların sorun ve problemleri ,istek ve taleplerini dinlediklerini kaydetti.

 Tekik ;

“Bu gün 3 Aralık Dünya Engelliler Günü bizlerde heyet olarak bu günde engeli kardeşlerimizin yanında yer almak istedik, engelliolmak yada engelli doğmak insanların kendielinde olan birihtimal yada bir seçenek değildir, her birey bir engelli adayıdır.

 O nedenle biz sürekli toplum içerisinde bulunan engellilerimizin yanında yer almak zorundayız, onların sıkıntıları ve problemleri noktasında çözüm önerilerini dikkate alarak hizmet üretmek zorundayız. Daha düzgün şartlarda, daha iyi şartlarda hayata adapte olan her sağlıklı bir biray gibi, engelli kardeşlerimizde bu haklara sahip olmalı,çünkü onlar bizim çocuklarımız evlatlarımız, kardeşlerimiz her şeyimiz. 

 

Ben buradan tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ediyorum. Onları sadece bu güne özgü, bu güne mahsus hatırlamaktan ziyade, her zaman hatırlamalıyız her zaman fark etmeliyiz” dedi. 

Ms Hastaları Derneği Başkanı İsmail Ögeday’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Multip Sikleroz yani MS rahatsızlığı ile ilgili olarak, ziyaret heyetini bilgilendirdi. Derneğin bu anlamda, yaptığı faaliyetler ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

 Ziyaret daha sonra çekilen hatıra fotoğrafı ile birlikte sonlandırıldı. Ziyarete Afyonkarahisar Ak Parti İl yönetim Kurulu Üyesi ve Engelli Korrdinasyon Merkezi Başkanı Mehmet Ali Tekik’in yanı sıra, Ak Parti Sosyal Politikalar birim Başkanı Ve İl Başkan Yardımdısı, Sultan Betül Erişen,Ak Parti Sosyal Politikalar Yönetim Kurulu Üyesi, Zehra Günek, Ak Parti İl Gençlik kolları Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Özkara, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Tarkan Katıldı. 

 

Ziyarette Ms Hastaları Derneği Başkanı İsmail Ögeday’ı yalnız bırakmayan İş Adamı Resul Sündük te ziyarete destek verdi.


Ak Parti heyetinden MS Derneğine ziyaret

Ak Parti heyetinden MS Derneğine ziyaret