Devam Eden Pençe Kilit Operasyonları Kapsamında Kuzey Irak Hakurk Sektöründe BTÖ Mensubu Teröristlerin Araziye Döşediği EYP Patlaması Sonucu Çobanlar İlçemiz Kale Köyü Nüfusuna Kayıtlı P.Söz.Er Cüneyt TAŞYÜREK Şehit oldu.


Şehidimiz Taşyürek'in 2001 doğumlu ve bekar olduğu öğrenilirken, Şehidimizin Ailesine Acı Haberi Çobanlar Kaymakam Vekili Uğur KAPAR, Afyonkarahisar Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bekir Yümnü, Afyonkarahisar İkmal ve Garnizon Komutanlığı Personeli P. Bnb. Barış DİNÇ, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malül Gazi İsmail Kumartaşlı verdi.
Şehidimizin Cenaze Programı Belli Oldu.
Şehidimiz için  Hakkari'de saat 9.00 da Askeri tören yapılacak akabinde şehidimiz hava yolu ile Afyon Hava Meydan Komutanlığına getirilecek. Şehidimizi taşıyan uçak saat 10.20 de Hakkari'den havalandı, saat 13.40 da Afyon Hava Meydan Komutanlığında olması bekleniyor, akabinde hiç beklemeden Çobanlar Kale Köyüne geçilip Vakit Namazı Beklenmeden Saat 15.00 / 15.30 arası tören ve Namaz Kılınarak Şehidimiz Son Yolculuğuna Uğurlanacağı öğrenildi.


Afyonkarahisar'a Şehit Ateşi Düştü

Afyonkarahisar'a Şehit Ateşi Düştü