Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde Afyonkarahisar Pancar Kooperatifi üyeleri, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, AK Parti Şuhut İlçe Başkanı Ali Diren'in şehir dışında olması sebebiyle Başkan Vekili Nurettin Çalışkan, MHP Şuhut İlçe Başkanı Abdullah Zeybek, CHP Şuhut İlçe Başkanı Mehmet Kahraman,   Pankobirlik Eski Başkanı Nuri Oynağanlı, İGM Üyeleri Umut Eroğlu, Gültekin Özdemir, Ali Altan, Şuhut köy ve merkez muhtarları, protokol üyeleri ve işadamlarının katılımlarıyla birlik ve beraberlik kapsamında istişare toplantısı düzenlendi.

Samimi bir ortamda düzenlenen istişare toplantısında önceki dönem Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nuri Oynağanlı, siyasi parti ilçe başkanları, İGM üyeleri ve çiftçiler, 10 Temmuzda gerçekleşecek olan Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerinde yönetim kurulu adayı İbrahim Eroğlu için tam destek vereceklerini belirtti. 

Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Adayı İbrahim Eroğlu konu ile ilgili açıklamalarında, "Bizde bu bayrak yarışında daha ileriye götürecek ve Şuhut kooperatif Şuhut çiftçisini Afyonda da hizmetleri arttırıp ve güçlendirerek devam edeceğiz. Birkaç tane proje var ben bunları size kısaca özetleyeyim kooperatif olarak biz sürekli ürün satıyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemlerde sizin vermiş olduğunuz ürünleri de alarak size daha çok hizmet vereceğiz. İkincisi kooperatifimize personel desteği sağlayarak almış olduğumuz tohum, gübre, ilaç gibi ürünlerin gerekirse arkasında test etmek için araç alımı yapacağız. Personellerde burada elinizi değmeden aldığınız ürünleri adresine teslim etmek için araç alımı yapacağız. iz yükleyeceğiz. Daha sonrasında asıl önemli olan sizlerle bu kooperatif hepimizin kooperatifi Her biriniz burada kooperatif üyesisiniz. Her biriniz ürün alıyorsunuz destekliyorsunuz. Biz de sizlerle bundan sonraki dönemlerde istişareli bir şekilde istişare heyeti oluşturacağız dedi. 

Bir önceki Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nuri Oynağanlı ise konu ile ilgili olarak açıklamada, birlik ve beraberlik kapsamında gerçekleştirilen istişare toplantısının çok önemli olduğunu belirtti. Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Adayı İbrahim Eroğlu ve ekibine başarılar dileyerek desteklerinin tam olduğunu ifade etti. 

Toplantı günün anlam ve önemine binaen çekilen Hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. 

HABER: ŞUHUT POSTASI 


Afyonkarahisar Pancar Kooperatif Seçimlerinde İbrahim Eroğlu Rüzgarı

Afyonkarahisar Pancar Kooperatif Seçimlerinde İbrahim Eroğlu Rüzgarı