Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçe Kapalı Pazaryeri'nde soğuk havadan etkilenen pazar esnafı tenekelerin içinde yaktıkları ateşlerle ısınmaya çalıştı. Pazar esnafı soğuk havadan çok etkilendiklerini "Havaların soğuk olduğu için ateş yaktık. Havalarda didileyo Şuhut'ta" diye cevap verdi.  

Şuhut'ta şiddetli soğuk hava koşulları nedeniyle kapalı pazar yerinde faaliyetlerini sürdüren pazar esnafları üşümemek için çareyi buldukları tenekelerin içine yakacak madde atarak ateş yakmakla buldu. Kapalı pazaryeri'nde sabah erken saatlerde tezgah açan pazar esnafları da soğuk havadan olumsuz etkilendi. Pazarcılar soğuk havaya aldırmadan ekmek paralarını kazanmak için tezgahlarını kurarak müşteri bekleyerek soğuk havadan korunmak için teneke içinde ateş yakarak ısınmaya çalıştı. Bazısı getirdiği odunları yakarken bazısıysa meyve sebze kasalarını parçalara ayırarak ateşe verdi. 
Soğuktan etkilenen pazar esnafı Ali Öz konuyla ilgili açıklamalarında, "Burası ne alaska nede Sibirya burası Şuhut Pazar Yeri soğuğun kemiklerinize kadar işlediği yer. Pazar esnafı soğuktan üşüdüğü için ateş yakarak ısınıyor. Şuhut'ta havalarda dıdileyo kemiklerimize kadar üşüdük. Burada ateş yakarak ısınmaya çalışıyoruz" dedi. 

Bir diğer pazar esnafı Faruk Kurt ise konuyla ilgili açıklamalarında, "Havaların çok soğuk olmasından dolayı ateş yaktık pazarda. Havalar dıdileyo Şuhut'ta daha ne diyeyim arkadaşlar mallar takır takır dondu soğukta" dedi.


Afyon'da soğuk havadan etkilenen pazar esnafı ateş yakarak ısınmaya çalıştı

Afyon'da soğuk havadan etkilenen pazar esnafı ateş yakarak ısınmaya çalıştı