Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (AFSİAD) Yönetim Kurulu, İstanbul 'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. 

AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Tokman, Kamil Ayvalı, Kirami Gürel, Nail Demirel, Tufan İplikçioğlu, Tamer Dişbudak, Abdurrahman Alp, Ahmet Öndüç İstanbul AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çelik ve Yönetim Kurulunu ve İstanbul Maden İhracatçıları Birliği(İMİB) Başkanı Rüstem Çetinkaya’yı ziyaret etti. 

İlk olarak İstanbul AFSİAD 'a yapılan ve şehrimiz Afyonkarahisar'ın ekonomi başta olmak üzere sosyal kültürel ve eğitim alanlarında kalkınmasına öncülük edecek, istihdam oranına büyük katkı sunacak projeler hakkında karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı ziyarette AFSİAD Başkanı Kadir Sayın Afyonkarahisar'ın bölgenin güçlü ekonomiye sahip şehirlerinden olması, şehrin yatırım iştahının artması ve bir cazibe merkezi haline gelmesi için İstanbul AFSİAD ile uyum içinde çalıştıklarını belirtti. 

AFSİAD'ı misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul AFSİAD Başkanı Hüseyin Çelik ' te İstanbul da yaşayan Afyonkarahisar'lı İş Adamları olarak Afyonkarahisar ile bağlarını hiç koparmadıklarını ve şehir ile olan koordinasyonun önemli olduğunu söyleyerek Afyonkarahisar Sanayicileri ve İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Sayın' a ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. 

Toplu fotoğraf çekimi ve hediye takdimi ile son bulan ziyarette Onursal Başkan Kamil Ay, Genel Sekreter İlyas Seçen, Başkan yardımcısı Süleyman Balıbey , Yönetim Kurulu Üyesi Halil İbrahim PERÇİNKAYA 'da bulundu. AFSİAD’dan İMİB’e ziyaret Daha sonra aynı zamanda AFSİAD Üyesi olan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği(İMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya’yı ziyaret eden Kadir Sayın Başkanlığında ki AFSİAD Yönetim Kurulu, mermer doğal taş sektörünün dış ticaretine yön vermek, ihracat politikasını belirlemek, pazar çeşitliliğini geliştirmek ve uluslararası arenada ihracatçıların rekabetini kolaylaştırmak için çalışan çatı kuruluşlardan İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya ile mermerin başkenti Afyonkarahisar ekonomisinin lokomotifi mermer sektöründe yaşanan gelişmeler ve sektörün geleceği hakkında görüş alış verişinde bulundu. 

Üyesi olduğu AFSİAD’ın Yönetim Kurulu Üyelerini misafir etmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren İMİB Başkanı Rüstem Çetinkaya ziyaret dolayısıyla Başkan Kadir Sayın ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. İMİB Denetim Kurulu Üyesi Şevket Sertdemirel' in de katıldığı ziyaret, AFSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Hüseyin Tokman, Kirami Gürel, Kamil Ayvalı, Tamer Dişbudak, Nail Demirel, Tufan İplikçioğlu, Abdurrahman Alp ve Ahmet Öndüç ile birlikte toplu fotoğraf çekimi ve hediye takdimi ile sona erdi.


AFSİAD Yönetim Kurulu, İstanbul Maden İhracatçılar Birliği (İMİB)'i ziyaret etti

AFSİAD Yönetim Kurulu, İstanbul Maden İhracatçılar Birliği (İMİB)'i ziyaret etti