Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesi AK Parti ilçe teşkilatı tarafından, Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığı'na seçilen İbrahim Eroğlu'na yeni görevinde hayırlı olsun ziyareti yapıldı. 

AK Parti Şuhut İlçe Başkanı İnş. Müh. Ali Diren, Şuhut Belediye Başkanı Recep Bozkurt, Karaadilli Belediye Başkanı Mesut Ulusoy, İl Genel Meclisi Üyeleri Umut Eroğlu ve Gültekin Özdemir'den oluşan AK Parti Şuhut İlçe Teşkilatı Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerini iletti. Başkan Diren, Başkan Bozkurt ve beraberindeki heyet Başkan Eroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bir süre sohbet ederek fikir alışverişlerinde bulundu. Başkan Eroğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Diren, Başkan Bozkurt ve beraberindeki heyet ise misafirperverliklerinden dolayı Başkan Eroğlu ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti. 


Ziyaret sonunda AK Parti Şuhut İlçe Heyeti tarafından Afyonkarahisar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı İbrahim Eroğlu'na hediye takdim edildi. 
Ziyaret günün anlam ve önemine binaen çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.


AK Parti Şuhut Heyetinden Başkan Eroğluna Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Şuhut Heyetinden Başkan Eroğluna Hayırlı Olsun Ziyareti